Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

… och så han

Här om dagen hände något som händer mig relativt ofta. Jag pratade med en vän och vi bestämde oss för att ses och ta en promenad. Vi bestämde att vi skulle ta med oss lunch eller fika så jag antog att det skulle bli en längre promenad. Vännen sa också att kanske skulle hennes son stanna hemma med pappan för att de var lite krassliga.

Men när jag sedan ringde för att kolla vad jag skulle ha med mig för fika så sa hon att även pappan skulle med. Jag kunde då snabbt få med mig V och vi blev två par som umgicks istället. Men det där händer mig ganska ofta att jag tror att jag har bestämt med en vän men att hon tar med sig sin partner. Och jag ville just då umgås bara med vännen. Vi hade inte setts på ett tag och samtalen blir mer intima när det är bara vi.

hur kan jag göra för att vara tydligare? Kan jag på något sätt, gärna snyggt och vänligt, säga att jag inte vill ha med partnern?

6 kommentarer

 1. Det jag försöker göra är att tydligt fråga om bara vi kan ses. För att få till de förtroliga samtalen, mina vänner har hittills tagit det som en positiv sak och vill våra den nära vänskap man har. För det är helt olika samtal man har när partners är med…

 2. Åhh, kan verkligen förstå! Är helt med på vad du menar. Jag har inte det problemet nu lika ofta. Men vet i München att det hände en gång, föreslog för tjejerna att vi skulle gå ut och ta ett glas efter jobbet. Tänkte liksom “åh vad nice, tjejsnack”. Så följde ena väninnas pojkvän med, han var arbetslös då och hade nog inte så många egna vänner i stan – så förstod ju det också. Men det blir inte ALLS samma!

  Du får nog lägga fram det lättsamt “åh jag skulle så gärna vilja träffa och hänga bara vi två, det är så härligt att kunna prata med allt mellan himmel och jord med dig utan att bli störda av någon annan” eller liknande. Och samtidigt säga, jag förstår om ni vill umgås med varandra och sonen idag, men du och jag kanske kan bestämma in en träff bara vi två en annan dag?

  • alex

   10 juli, 2015 at 17:31

   Alltså ibland tycker jag att det är trevligt med pojkvänner och flickvänner och ibland finns det ju väldigt bra skäl.
   Mycket bra idé att föreslå att ses någon annan dag.

 3. Oops.. jag bjod precis med Casey pa en middag jag ska ha med en tjej.. som jag aldrig traffat innan. Jag haller IOFS med.. det ar nog battre att kolla av sant.

  • alex

   10 juli, 2015 at 17:32

   Vet ju inte hur du gjorde men för mig handlar det om att vännen inte ens säger något utan när jag kommer dit är pojkvännen där. Säger man: jag tar med mig min man. Så har ju jag chansen att säga något också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑