Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

JAG FICK JOBBET!! 

Det känns som att jag vunnit en Oscar! Jag är så förbannat glad och stolt och nervös och pirrig och lycklig. Det här jobbet passar mig perfekt, förmånerna är otroliga och jag ska få göra det jag är bäst på med andra som är bäst på samma sak. Ljuvligt! 

Jag och V ska fira med mousserande ikväll. men Jag ska också packa och städa först… Hehe. Vi åker imorgon kl 12:30 och eftersom att vi på något vis åker hem så tar vi packningen med en klackspark! Tvätta ska jag också göra. 

Tjoho! 

4 kommentarer

  1. GRATTIS!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑