Girlytalk

Min tid på det här företaget är över

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har haft ett möte med två kollegor, min chef och en annan chef som egentligen är mer insatt i mitt arbete. Den andra chefen var superduktig och gjorde ett gott intryck även om vi inte var överens om allt så var han hela tiden lugn och typ sa “det är ingen idé att fokusera på det som har hänt utan nu ser vi framåt”, lixom avdramatisera och undvika konflikter (som mina andra, speciellt den ena, kollegan hela tiden försöker starta genom att skrika saker osv).

Men “min chef” försökte hela tiden starta konflikter genom att på ett oproffsigt sätt komma med konstiga kommentarer. Typ den andra chefen berättar om det nya upplägget. Min chef (med nedvärderande röst): “Förstår du det här nu Alex? Du verkar ju inte jobba på det här viset utan du tänker helt annorlunda!” (vilket jag inte alls gör men han vill inte förstå min sida av saken). Eller när jag var kritisk till en viss sak “Men hur kan ALLA ANDRA tycka att detta är bra när du tycker att det är sååå dåligt!”.

Lixom anklagande och nedvärderande saker som han sa, mer eller mindre hela tiden. Inte bara en gång utan flera. Den andra chefen räddade hela situationen flera gånger och sa bla “jag förstår vad Alex menar och jag förstår vad du menar, och självklart kan du Alex tillföra saker du tycker är viktiga”.

OCH SEDAN!!
Blev de andra tre mötesdeltagarna bjudna på lunch av chefen, alltså kollega x2 samt annan chef, medan jag inte ens blev tillfrågad.

Det blir mer och mer tydligt att jag inte kan jobba kvar här, nu ska jag bara hoppaspå att bli uppsagd.
Jag har dessutom inte kunnat sova på två nätter pga kräkskänslor, halsbränna och knivar i magen. Nu säger både kropp och själ ifrån.

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.