Träning

Depruari?

Både Natalia och Happy menar att februari är en deppig månad, jag hade tänkt skriva ett inlägg och säga emot dem. Men jag är lite deppig ikväll.

Jag känner mig ensam. Och om jag ska vara ärlig så är det en sak som stör mig och skapar den här ensamheten. Min vän har som har fått barn. ja, hon är försvunnen. Barnet är bara tre veckor, så visst ska hon ha tid att knyta an till barnet och så där. MEN jag har sett att hon uppdaterar instagram, så då undrar jag varför hon inte kan skickat ett sms mig, hennes vän, istället för att sprida saker i cyberrymden? Och ja, jag är en sån person själv. Jag använder sociala medier väldigt lite och förstår inte riktigt hur det funkar alla gånger eller hur människor tänker angående det. Men för mig så går sms till vänner före inlägg på instagram.

Nu har jag ätit lyxig middag och ska ut på en löprunda, kommer dö halvvägs när kolhydraterna tar slut. Inte den bästa middagen innan träning men men… SÅ blir det på deppiga dagar.

(null)

0

4 kommentarer

  • Jennifer Sandström

    Åh jag förstår, jag hade verkligen kunnat känna som du. Men brukar försöka se det från andra sidan. Hon kanske resonerade så att om hon lägger upp en bild på instagram är det som ett litet meddelande till alla vänner? Eller så blir man helt enkelt jäkligt självupptagen i den så kallade “bebisbubblan” och det är nog lätt att glömma bort allt annat.

    God middag förresten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.