Girlytalk

Söndagsstängt

Sitter framför Tour de ski på TVn och slappar. På söndagar är det allra allra mesta i affärsväg stängt här, på ett sätt är det ganska skönt. Söndagar är till för umgänge och hemmet.
Så jag tvättar och funderar. Läser. Ska ta mig ut på en promenad senare.

Känner mig lite låg. Har ingen lust att jobba. Vill inte. Känner mig orolig och har drömt om saker (dåliga saker) som hände för väldigt många år sedan. Det är väl så det är? Något dåligt händer och då slängs man tillbaka till den där högen man har av minnen som gav samma känslor. Konstigt hur hjärnan fungerar.

Har därför börjat läsa om en av mina favoritböcker; liftarens guide till galaxen. Känner mig lite som Marwin.

IMG_0147.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.