tips

Degklump i soffan

Jag sitter i soffan, eller halvligger i en hög. Gu så skönt det är att vara hemma. Dagen på jobbet var riktigt bra. Jag känner mig dock, hmm, vad ska man säga, inte redo att skriva om resan ännu. Den ska få sjunka in lite till, men det har varit underbart. Få vara i en bubbla och bara njuta och göra det som faller oss in.

Vi har promenerat massor. Min tå är ett bevis på detta:
IMG_0061

Och jag har köpt massa läppsyl (kräm för läpparna, lipsyl, you name it).

IMG_0062

Det är så roligt hur en sak kan “hypa”, EOS är till stor del ekologiskt och med enbart naturliga produkter. Väldigt bra tycker jag, de funkar lite också. Och jag hittade en sån här i Sverige som kostade 99 kr. I USA köpte jag dem för 1.5 dollar styck. Alltså 10 kronor. Visst, en kostnad för import och frakt ska väl tillkomma men det är ju helt sjukt att det kostar 90 kronor mer i Sverige. eller? Hur mycket skatter har vi?

Från det ena till det andra så är jag supernöjd och avslappnad, det var verkligen en toppen semester och jag försöker njuta så mycket jag kan av den där avslappnade lugna känslan som fyller mig just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.