Girlytalk

Semestern är slut

Nu är vi hemma i München igen. Det är alltid så sorgligt att lämna Sverige, eller nej inte sorgligt för jag har full tillit till att Sverige kommer stå kvar, men det känns ledsamt. Under hösten har jag inga hemresor planerade. Utan min plan är att vi (dvs jag) ska bo in mig här. Gå på upptäcktsfärder, bättre på tyskan, jobba, få vänner, åka till bergen. Ja jag har ingen aning om vad jag ska göra men jag ska göra allt för att det här ska bli hemma.

Vi har verkligen haft en underbar semester och jag ska ärligt erkänna att jag haft lite jobbångest. Jag vill inte jobba har jag tänkt minst en gång om dagen och fått lite ont i magen men nu när det närmar sig så känns det faktiskt bra. Jag kanske inte står och jublar men det känns lixom helt okej. Nästa helg ska jag på utflykt så jag jobbar bara fem dagar och sedan fortsätter semestern, eller sommaren med några dagar hos en vän. Och sen är vi inne i den där vardagslunken. Som jag faktiskt älskar.

Jag har också köpt en ny dator. Trots andra förslag så tog jag det säkra före det osäkra och köpte mig en ny mac. Jag har precis startat den och skriver mina första trevande tryckningar på tangenterna men vi ska nog bli lika bra vänner som jag vara med min förra dator. Förhoppningsvis blir inläggen lite mer matig också.

Så nu blir det till att tvätta, städa, packa upp och handla. Och ja sedan kanske sova gott i natt. Ja man kan ju alltid hoppas. Värmen är inte alls lika tryckande här så jag tror vi kommer att sova som två klubbade sälar.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.