tips

Jag älskar solkräm

Jag älskar solkräm och använder det dagligen, hela året, i min ansiktskräm men så klart än mer noggrant på sommarhalvåret. Jag tycker också att människor som inte använder sig av solkräm och bränner sig är idioter. Japp jag är så hård.
Det finns hur många belägg som helst för att sol är farligt i för stora mängder. Och ändå är det många människor som väljer (ja väljer) att lägga sig på stranden mellan 12 och 14 och bränner sig, “först blir jag röd sedan blir jag brun”. Åh så idiotiskt.

Så snyggt är det inte att bli brun så att du behöver få hudcancer på köpet.
I ansiktet använder jag body shops Vitamin-E serie:
13704m_l
Och den tycker jag är superbra, går snabbt in i huden och även fast det “bara” är faktor 15 så bränner jag mig inte. Den är också vattenfast och jag brukar smörja in mig någon gång extra under dagen.

För övriga kroppen är jag dock extremt märkesotrogen och jag köpte nu nivea faktor 30 spray. Men det känns inte helt bra, känns som om jag får typ för lite solskydd och den där kylande effekten är inte alls så skön och så är den väldigt kladdig. Så jag får hålla utkik efter något nytt. Har ni några tips?

flash_fallback_nsu_protect_refresh_swf.ashx

Kolla också på annonsen vad bra den är, den supersnygga och slimmade mamman sitter och smörjer in sig med kylande sololja, åh vilken tur att den är kylande så hon slipper blöta ned sin vita bikini och leka med resten av familjen i vattnet. Herregud frisyren hade ju kunnat bli förstörd…..

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.