I våras mådde jag inte så bra, jag hatade mitt jobb, sov dåligt, fick ont i kroppen, tränad inget och fick ännu ondare och sov sämre. egentligen är jag en ute-människa. Jag älskar att bo i stan men att ha nära till naturen. i London finns inte den natur jag är van vid. Ni vet?, blåbärsris, tallar, mossa. Nej det finns ju istället parker. Lite överallt. Vilket ju också går bra.

Nu kom jag från ämnet lite. När jag börjar jobba igen 12/8 så måste jag ta tag i mitt liv. Lite mindre sötsaker och mer regelbunden träning. Nu ger jag mig ut på helvetespass (alla pass är ju helvetespass när man är otränad) för att kompensera att jag tränat för lite. Så till hösten ska det tränas tre gånger i veckan och det ska vara härliga pass. Som jag ska dö av och sedan njuta av det. i ur och skur. Fram till dess får jag ta det som det kommer, det här blir en påminnelse om attjag måste ta tag i det from 12 augusti. ut och spring, Alex, du älskar det!

quote,beautiful,inspiration,life,love,tumblr-0ad51367f6bd6506cde309010ead6ae8_h