Girlytalk

Tea Tree Oil

Jag är inte superinsatt i nya produkter på marknaden eller så där utan jag hittar det jag tycker är bra och kör på det. Jag har nog egentligen aldrig haft problem med hyn, en finne här och där bara. Men nu på sommaren, med solskydd och på vintern med smink så behövs ju den där ansiktstvätten. Och då vill jag rekommendera åh det varmaste “tea tree oil”. Det svider till lite när man använder det och jag tycker man känner att det gör rent. Det hjälper dessutom mot mycket annat så som exem, solsveda, insektsbett.

Själv använder jag mig av body shops produkter som jag tycker är väldigt bra men det finns tea tree oil inom massa olika fabrikat och affärs kedjor. NU har jag för första gången provat ren olja, eller den är utblandad då den är stark och på bara två insmörjningar fick jag bort en irriterande finne på benet. Så dagens tips är tea tree oil!

the-body-shop-tea-tree-skincare-range-482x298

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.